Ontmoet de coaches

Het zijn de mannen die je motiveren tot het uiterste te gaan. De mannen die elke dag een uitdagende workout bedenken. En de mannen die voor je klaarstaan met advies. Ontmoet de gecertificeerde coaches van CrossFit Barneveld: Rens Kok en Gerben van Meerveld. Wie deze mannen zijn? Komt die.

Rens Kok

Alweer jaren geleden stapte Rens voor het eerst een gym binnen. Het spreekwoordelijke CrossFit-virus greep hem direct keihard bij de keel en sindsdien wil hij niets anders. Behalve tennis dan. Op de Barneveldse tennisbaan én daarbuiten slaat Rens op vrij hoog niveau een balletje. Zelf zal je hem dat nooit horen zeggen, want onze topcoach is vrij bescheiden. Tel hier zijn liefde voor cijfers bij op en dan kan het nog weleens gebeuren dat Rens in gedachten verzonken raakt. Spreek hem er gerust op aan als die soms even niet lijkt op te letten. Hij bedoelt het echt niet zo 😉

Naast dat kleine gebrek is Rens vooral een sportfanaat die zijn liefde voor sport met iedereen deelt. Van beginner tot echte crossfitter, hij helpt je graag verder!

Gerben van Meerveld

De sportieve carrière van onze grote, vriendelijke reus Gerben begon ooit op het basketbalveld. Door een blessure moest hij noodgedwongen het basketballen verruilen voor iets anders. Het werd kitesurfen. En windsurfen. En zwemmen. En lopen van triatlons. Én boulderen (sportklimmen). Ja, stilzitten is nogal lastig voor Gerben.

Is onze coach niet zelf aan het sporten, dan begeleidt hij graag anderen. Vroeger als personal trainer en tegenwoordig natuurlijk bij CrossFit Barneveld. Door zijn vele opleidingen heeft Gerben antwoord op alles. Oké, bijna alles. Dus heb je vragen over jouw training? Tik Gerben op zijn schouder. Dan gaan jullie samen voor goud! 🏆

Created by Eddy Vermeer